Welkom bij WilhelminasingelBreda.nl – de officiële projectwebsite voor de herontwikkeling van de iconische locatie aan de Wilhelminasingel in Breda. De voormalige laminaatfabriek werd omgevormd tot een bloeiende woongemeenschap.

Het project staat voor een nieuwe start, waar historie en moderniteit harmonieus samenkomen. Met trots kondigen ze aan dat ze deze unieke plek nieuw leven inblazen door het creëren van 14 prachtige grondgebonden woningen en 6 stijlvolle appartementen in verschillende types en prijsklassen.

Elke stap van de ontwikkeling wordt zorgvuldig overwogen, met aandacht voor details en respect voor het verleden. De Wilhelminasingel heeft een rijke geschiedenis en ze zijn vastbesloten om dit erfgoed te koesteren in hun plannen. Tegelijkertijd kijken ze naar de toekomst en willen ze een eigentijdse en duurzame woonomgeving creëren die voldoet aan de behoeften en wensen van de moderne stadsbewoner.

Op de projectwebsite vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld te krijgen van wat dit project te bieden heeft. Daar kunt u gedetailleerde plattegronden, impressies en specificaties van de woningen en appartementen vinden. Ze delen graag hun visie en het ontwerpproces met u, evenals alle nieuwsupdates over de voortgang van de ontwikkeling.

WilhelminasingelBreda.nl is niet alleen een projectwebsite, maar ook een belofte om een gemeenschap te creëren waar bewoners zich thuis voelen en waar buurtgenoten elkaar ontmoeten. Ze streven naar een plek waar het bruisende karakter van Breda tot zijn recht komt en waar kwaliteit, comfort en esthetiek hand in hand gaan.